|
Taner Olgun - Dur Hele Hele (Özel Albüm CD2)
|
|
10-07-2009, 06:02 PM
|
|||
|
|||
|
En Son Bu Cikmistir Özel Albüm Olarak Keyifli Dinemeler ... 01-Acma Zülüflerin 02-Askimizin Hatiri Kalmadimi 03-Bahti Karayim 04-Ben Hep Seni Düsünürüm 05-Birak Beni Konusayim 06-Bizim Elden Gectimola Obalar 07-Bulunurmu Bulunurmu 08-Dogrular Duyulup Bilinmiyorsa 09-Dur Hele Hele 10-Gönlümün Sürüri Filename: Taner Olgun - Dur Hele Hele (Özel Albüm CD2 2009).rar Filesize: 51 MB Upload-Date: 08.10.2009 Download-Link: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Lütfen KAYIT OLUNUZ veya GİRİŞ YAPINIZ. ![]() İşte tam burda bekliyorum.. Ölsem kollarında... huznumun Sen yaşında dertLerın Ortasında.. Sövsem Ben dunyaya.. RahatLarmıyım acaba? dertLerın Ortasında.. ![]() Biri qider biri qeLir hayat hep böyLedir VedaLar koysada bazen qitmek qerekir MeseLe BekLemektir MeseLe ÖzLemektir █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Black Rose' is © σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® |
|||
|
10-07-2009, 08:29 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Taner Olgun - Dur Hele Hele (Özel Albüm CD2)
ellerine saglık
|
|||
|
10-08-2009, 11:08 AM
|
|||
|
|||
|
keyifli dinlemeler
![]() İşte tam burda bekliyorum.. Ölsem kollarında... huznumun Sen yaşında dertLerın Ortasında.. Sövsem Ben dunyaya.. RahatLarmıyım acaba? dertLerın Ortasında.. ![]() Biri qider biri qeLir hayat hep böyLedir VedaLar koysada bazen qitmek qerekir MeseLe BekLemektir MeseLe ÖzLemektir █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Black Rose' is © σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® |
|||
|
07-27-2010, 11:30 PM
|
|||
|
|||
|
2. Cd Nerde?
|
|||
|
|
Yasal Uyarı: Bu Sayfada bulunan tüm MP3 içeren Dosyalar sadece tanıtım amacı ile konulmuştur ve indirildikten 24 Saat içerisinde silinmesi gerekmektedir. Eğer indirdiğiniz Şarkıyı beğenirseniz lütfen orijinal Albümünü alarak Sanatçıya veya Gruba destek olunuz. Dosyaların Yasal Haklarında megabaskent.com üye ve yöneticileri sorumlu değildir.
BİZE ULAŞIN: İletişim - KekoStar - gecekondu1910
SPONSOR: Nette Paylaş - Turkish Video - Remax Host

Arama
Üye Listesi
Takvim
Yardım

![[Resim: 24bw2so.jpg]](http://i41.tinypic.com/24bw2so.jpg)
![[Resim: 17pv2dk1.gif]](http://img222.imageshack.us/img222/7888/17pv2dk1.gif)