|
Damar ise damar iste damar Böylesi Asla verilmedi
|
|
07-20-2010, 12:39 AM
|
|||
|
|||
|
Damar ise damar iste damar Böylesi Asla verilmedi
Uzun calismalar sonuncu yaptigim bir arsivdir Arabada damar dinlemek isteyenler bayilacaksiniz adini bile duymadiginiz sarkilar var ama na söylüyorlar kardeslerim siddetle dinlemenizi tavsiye ederim saygilarimla Ali Ergun - Hani Benim Gencligim Anne Ankarali Namik - Gozlerin aklimda kaldi Arif Susam - Birakma Beni Ayhan Asan - Sende mi Aylin Sadegül - Seninle bir gece yasasam yeter Ayse Mine - Yemin Mi Ettin Bergen - Askimiza Agliyorum Cankat Erdogan - Yazin Yagar Kar Basima Cansever - Yara Benim CemaL Güney - Yanginim Sana Cengiz Imren - Kolay mi Cihan Erman - Canima Yetti Devran Caglar - Sahte sevgililer Emrah - Ayrılamam Emrah Dursun - Canin Sag OLsun Enver - Bülemedim Felekle ErtugrulPolat - Sevdigim Eyüphan - Anam Ferdi Tayfur - Ben Seni Sevdim Diye Gülden Karaböcek-Yaralı Gönlüm GülerIsik-Yok Mu Bir Yolu Gümüshan - Harbiden Git Günel - Icim Icime Hakan Onur - Yakındır İsyanı Dile Getirme Hakki Bulut-Ben Tövbemi Geri Aldim Halil Erkal - Beyaz Gelinlik Halil Taskin - Kurtar Yarab Hüseyin öksüz - Agla Sazim Huseyin Oksuz Dunyami Kararttin Idris Sonat - Caresizim Ihsan Tunc-YaLan DegiL Isimsiz - Heves mi Sandin Izzet Yildizhan - Birisi Kader - Kader Diyelim Kibariye_Ah_Istanbul Kıvırcık Ali & Arzu - Bak Şu Feleğin İşine Kucuk Tulay - Sevsene Kurtulus - Istanbul Sokaklari Lale Günes - Kahrolacaksin Latif Dogan - Unutamadim Mahsun - Öksüzler Mehmet - Beni Bir Sen Yaktin Mine Kosan-Ya Sabir murat yaman - zalim sevgilim MuratSenpinar - Vursunlar Beni Muslum Gurses - Hasret Ruzgarlari nevzat soydan - Yiktilar Nuray Hafiftas - Sen Kücüksün OguzYilmaz - Geceler Orhan Gurses - İnanmiyorsun OrhanEsen - Ayrilmasaydik OrhanEsen - Sasirdim Kaldim Ozan - Vur Hanceri özkanCan - Yetti Denime Remzi Ayyildiz - Yemin Ettim Semih Koc - Yüregimi Ver Sertac Tacses - ZaLim Sinan Zorbey - Yanmis Bir Yurek Var Suat Ozdemir-Yine Yalniz Kaldim Taner olgun - yalan dunya Tufan Altas - Bu Yokluk Volkan Konak - Ben Seni Sevdugumu Yilmaz Morgul - Ozledim Yusuf Harputlu - Zalim Zara -Ask Bir Izdirap Keyifli dinlemer Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekiyor. Lütfen KAYIT OLUNUZ veya GİRİŞ YAPINIZ. |
|||
|
07-22-2010, 08:56 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Damar ise damar iste damar Böylesi Asla verilmedi
işte ben buna allah razı olsun derim üstad
|
|||
|
07-22-2010, 11:49 PM
|
|||
|
|||
|
teşekkrler
|
|||
|
08-10-2010, 07:01 PM
|
|||
|
|||
|
eyvallah kardeşim emeğine sağlık
|
|||
|
|
Yasal Uyarı: Bu Sayfada bulunan tüm MP3 içeren Dosyalar sadece tanıtım amacı ile konulmuştur ve indirildikten 24 Saat içerisinde silinmesi gerekmektedir. Eğer indirdiğiniz Şarkıyı beğenirseniz lütfen orijinal Albümünü alarak Sanatçıya veya Gruba destek olunuz. Dosyaların Yasal Haklarında megabaskent.com üye ve yöneticileri sorumlu değildir.
BİZE ULAŞIN: İletişim - KekoStar - gecekondu1910
SPONSOR: Nette Paylaş - Turkish Video - Remax Host

Arama
Üye Listesi
Takvim
Yardım